Workshop i Magdans

magdans lektion, magdans workshop, magdans klass

Våga prova en magdansklass med Maja

Workshop i orientalisk dans

En workshop eller privatlektion i orientalisk dans är ett roligt och spännande sätt att få en kulturell upplevelse, motionera och öka sin rörlighet. Kanske vill ni pröva något nytt på företagets friskvård eller team building, du kanske har gått några klasser på en magdansskola men vill ha lite extra tid med en lärare som går igenom teknik i din egen takt, du kanske har dansat hemma med familjen men vill utvidga din repertoar till nästa fest, du kanske vill överraska med en egen magdansshow med en koreografi av Maja på din väninnas bröllop, eller bara prova något nytt och spännande på nästa tjejkväll?

Maja erbjuder workshops i magdans för de som bara vill prova på magdans en första gång, träna och slipa på sin teknik, lära sig en hel koreografi eller vill ha en workshop som kombinerar teknik med koreografi. Workshopen utformas efter dina önskemål och du lär dig efter din egen förmåga, vare sig du är helt nybörjare eller har dansat ett tag. Maja möter er hemma hos dig eller en i en hyrd lokal (vilket rekommenderas om du dansar på en högre nivå och vill lära dig en koreografi).

 

Boka Maja för en workshop eller privatlektion i magdans

För mer information, pris och bokning gå till sidan Kontakt/Boka. Det kan även vara nyttigt att besöka sidan Frågor och Svar där du hittar svar på de vanligaste frågorna många har innan de bokar Maja för en workshop eller privatlektion.

 

"En rolig workshop som vi rekommendera till andra!"

~ Lena

Tuben magdans       Fejan magdansös       Magdans Instagram