Möhippa

magdans möhippa, möhippa stockholm, magdanslektion, magdans lektion

Möhippa med magdans

Workshop i magdans till möhippan

Magdans och orientalisk dans är ett populärt och roligt inslag på en möhippa. Överraska den blivande bruden och övriga gäster med en privat workshop i magdans. Bruden får låna en vacker magdansdräkt och övriga deltagare knyter en höftsjal runt sina höfter för att markera sina höftrörelser. Maja möter er i ditt hem eller i en hyrd lokal och har med sig musik som mp3-filer på ett USB eller på en cd-skiva, alternativt att hon mailar den till er i förväg. Maja har ett fast pris, oberoende hur många som deltar i workshopen.

 

Kombinera workshopen med en magdansshow

Om klassen är en överraskning för den blivande bruden rekommenderas det att inleda workshopen med en kort magdansshow av Maja för att alla ska komma i stämning. Efter showen börjar dansklassen där Maja till hänförande arabisk musik lär ut magdansens grunder på ett roligt och engagerande sätt. Ni kommer att förvandlas till fullfjädrade magdansöser på nolltid. Det blir ett oförglömligt minne med mycket finiss och skratt.

 

Boka Maja för en workshop i magdans

För mer information, pris och bokning gå till sidan Kontakt/Boka. Det kan även vara nyttigt att besöka sidan Frågor och Svar där du hittar svar på de vanligaste frågorna många har innan de bokar Maja för en magdansshow eller möhippa.

 

 

"Vi hade jätteroligt på din workshop... Det var den kickstart som möhippan behövde."

~ Eva

Magdans stockholm youtube       FB Magdansös Stockholm       Insta magdans