Magdans till ditt event

Magdansshow

Att hyra en skicklig magdansös till ett event som också är en bra underhållare är avgörande för att skapa den bästa magdansshowen. Ett magdansuppträdande ska åstadkomma en underbar upplevelse som dina gäster aldrig kommer att glömma. Maja strävar efter att erbjuda professionell, magisk och spännande underhållning för att framhäva och höja stämningen på ditt event. För bästa framgång utformar Maja magdansshowen efter dina önskemål. Nedan följer några förslag på shower som kan passa ditt event och ge dig idéer för hur din magdansunderhållning kan utformas, eller gå direkt till sidan Kontakt/Boka och kom ett steg närmare ett evenemang nu kryddat med magisk underhållning!!!

 

 

Förslag på magdansshower

Liten magdansshow - En fantastisk 10 minuters show för den lite mindre festen som behöver det där lilla extra för att höja stämningen.

 

Mellan magdansshow - En häpnadsväckande show på mellan 20-30 minuter till den lite större festen (till exempel nyårsafton eller 50-årskalaset) som inleds med en spektakulär entré och avslutas med ett rafflande trumsolo. Om så önskas bjuds gärna födelsedagsbarn och gäster upp på dansgolvet.

 

Stor magdansshow - En storslagen show på mellan 30-40 minuter till det stora eventet (till exempel bröllop eller företagets temafest) med en imponerande show som innefattar flera olika dansstilar inom den orientaliska dansen och avslutas med klappvänlig musik som engagerar gästerna och efter lite uppmuntran av Maja får dem att börja dansa.

 

Magdansshow med workshop - En 10 minuters show som följs av en 20-45 minuters workshop som till exempel passar till möhippan, temaeventet på företaget, eller tjejkvällen. Alla får chansen att prova på den orientaliska dansens ädla konst på ett roligt och inspirerande sätt med steg och kombinationer som sätts ihop till en dans.

 

Magdansös, orientalsik dans stockholm, magdans

 

Priset för att hyra en magdansös

Priset för Majas magdansshower varierar beroende på exempelvis hur lång show du vill ha, om du önskar flera uppträdanden under samma evenemang och i och med det möjliggör för dräktbyten, eller om showen önskas på en helgdag såsom julafton, nyårsafton eller midsommarafton. Det kan också tillkomma kostnader för resa och boende om eventet sker långt ifrån Stockholm. Vanligtvis börjar priset på 1500 kr och fortsätter uppåt. Betalningen sker med swish eller kontant i anslutning till uppträdandet. Maja är godkänd för F-skatt och kan i och med det även erbjuda betalning mot faktura. Kontakta Maja med dina önskemål för att få reda på vad just din magdansshow kommer att kosta.

 

Boka en magdansshow

Gå till sidan Kontakt/Boka och kom ett steg närmare ett evenemang nu kryddat med magisk underhållning!!! Det kan även vara nyttigt att besöka sidan Frågor och Svar för att få svar på de vanligaste frågorna som uppkommer vid bokning av en magdansshow med Maja. Missa inte heller att du även hittar Maja på Youtube och Instagram.

 

magdansöser stockholm, hyra magdansare, boka magdans

 

Flera magdansöser till ditt event

Vill du göra ett extra stort intryck på ditt event och boka flera magdansöser som uppträder tillsammans? Maja samarbetar med den professionella magdansösen Tina under namnet Stockholm Bellydancers. De har även lång erfarenhet av att uppträda tillsammans med andra magdansöser på olika typer av event om du skulle vilja ha ännu flera magdansöser. Besök sidan Stockholm Bellydancers och kontakta Maja med din önskan om att boka flera magdansöser så får du mer information och ett kostnadsförslag.

Både Maja och Tina är godkända för F-skatt.

 

"Jag vill bara berätta hur nöjda vi är med din dansshow... gästerna älskade dig! Tack så mycket!    

~ Jasmin

"Storslaget magdansartisteri!"

~ Maria

Youtube Maja Magdans       Magdans FB       IG magdans